Al sinds 2018 werkt een vast team Weflexers bij Blijderveen Pallets in Maurik. In de vakantieperioden of wanneer dat nodig is, zijn er ook regelmatig flexibele Weflexers te vinden op de werkvloer.

Snel schakelen – voor eigen klanten én met Weflex

Blijderveen Pallets heeft weinig te maken met piekdagen, de werkdruk is vrijwel het hele jaar gelijk. Maar de grootste uitdaging ligt volgens Ruth Blijderveen, oprichter van het bedrijf, in onverwachte ziekte van personeel en minder bezetting tijdens vakantieperioden. Ruth vindt snel schakelen voor zijn eigen klanten één van de belangrijkste pijlers in zijn business. En dát is nu precies wat hij ook waardeert aan de samenwerking met Weflex. Ruth: “We hebben een team vaste Weflexers bij ons werken. Maar ook voor tijdelijk personeel kunnen we op Weflex rekenen. Als we Weflex bellen omdat we uitvallers hebben door ziekte, schakelen zij  direct. De volgende dag staan er vervangers klaar, waardoor wij door kunnen met ons werk zonder vertraging op te lopen.”

Specifieke eisen aan personeel

De grootste uitdagingen voor Blijderveen Pallets zijn het behouden van mensen die goed zijn ingewerkt en het aantrekken van nieuwe mensen. Voor bepaalde functies stelt het bedrijf vrij specifieke eisen omdat het fysiek zwaarder werk is. Die functies worden samen met Weflex ingevuld.

Ruth:“De Weflexers die voor ons werken zijn loyaal en werken hier al drie, vier jaar. We merken dat de Weflexers goed behandeld worden, dat is fijn want dat doen wij ook.”

Blijderveen Pallets werkt ruim vier jaar samen met Weflex. Ruth: “Weflex is heel betrokken, bijna alles regelen we face-to-face. Is een Weflexer ziek, of valt er iets voor? Arne komt persoonlijk langs en lost het op een menselijke manier op. Wij hebben er geen omkijken naar. Dat is voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Over Blijderveen Pallets

Het Maurikse bedrijf is opgericht in 2016 door Ruth Blijderveen. Met een ambitieuze groeistrategie nemen ze alles in eigen beheer als het gaat om pallets. De productie, reparatie, verbouwen, sorteren en het onderhouden van (gebruikte) pallets. Sinds 2018 werken zij samen met een vast team én flexibele Weflexers.

Meer klantverhalen

Lees wat onze andere klanten zeggen over de samenwerking met Weflex.

Alle berichten

Bomenenzo

9 november 2022 Meer lezen

Blijderveen Pallets

23 september 2022 Meer lezen

Veel aandacht resulteert in weinig verloop

Samenwerken en goede relaties bouwen. Dat doen we elke dag met onze medewerkers en opdrachtgevers. We werven zelf onze Weflexers en geven ze een fijn thuis. We begeleiden ze persoonlijk tot en met de eerste werkdag en geven een eerlijk salaris. Veel aandacht resulteert in weinig verloop. Belooft dat veel goeds? Neem contact op, we maken onze beloftes graag waar.

0344 745 128 Neem contact op