Persoonlijke aandacht en begeleiding

Wij leveren geen poppetjes, maar werken met mensen. Zo helpen wij onze klanten het allerbeste. Want we bieden onze Weflexers goede leefomstandigheden. Geven ze aandacht en een deur die altijd openstaat. Dat is de manier hoe wij zorgen dat onze Weflexers met plezier hun werk doen en loyaal zijn naar ons én onze klanten. Zo maken wij onze beloftes waar.

Goed geregeld

Zoek je een betrouwbare, flexibele schil? Niet ‘even snel nieuwe handjes’ maar loyale medewerkers waar je van op aan kan? Wij helpen je jouw planning te vullen met goede mensen en nemen het belangrijkste papierwerk uit handen. Verzekeringen, contracten en de verloning. Maar dat is nog niet alles. Wij geven onze Weflexers fijne huisvesting, een nette auto en oprechte aandacht. Alleen zo zeggen wij wat we doen en doen wat we zeggen.

Direct samenwerken

Werkwijze

Samenwerken met Weflex

Aandacht voor onze opdrachtgevers en medewerkers. Dat merk je gelijk. We ontmoeten je persoonlijk, leggen uit hoe wij werken en bespreken samen de werkzaamheden en gewenste kwaliteiten. Met die input gaan onze recruiters aan de slag.

Offerte op basis van de CAO

Je ontvangt een offerte op basis van de CAO. Vanuit het brutosalaris berekenen we de omslagfactor. Daar zit alles in: pensioen, kostprijs medewerker, transport, eventuele medische ondersteuning, coördinatie en huisvesting.

Toekenning van de opdracht

Onze recruiters gaan aan de slag. We werven in Kroatië, Roemenië en Litouwen. Op basis van de CV’s bepalen wij welk persoon het meest geschikt is voor het werk in jouw bedrijf. Niet alleen werkervaring is belangrijk, we kijken ook naar zijn of haar persoonlijkheid en gaan zo op zoek naar de beste match.

Komst naar Nederland en huisvesting

Iedere medewerker krijgt een BSN-nummer. We zorgen dat alle gegevens kloppen en afspraken in een contract staan in de taal van het thuisland. Weflexers krijgen fijne huisvesting. De leefomstandigheden laten we regelmatig controleren door SNF. Fijn om te weten; onze backoffice is ABU en SSU gecertificeerd.

Samen aan het werk

Werk je samen met Weflex? Dan hebben we regelmatig contact over de prestatie van de Weflexer. Zit de persoon op de juiste plek? Is er aanleiding om iemand extra te belonen? Dan leggen wij dat aan jou voor. Zo hebben de Weflexers plezier in hun werk en geniet jij van gemotiveerde werknemers.

Samenwerken met Weflex

Samenwerken en goede relaties bouwen. Dat doen we elke dag met onze medewerkers en opdrachtgevers. In onze samenwerking merk je dat snel genoeg. We ontmoeten je persoonlijk, leggen uit hoe wij werken en bespreken samen de werkzaamheden en gewenste kwaliteiten. Met die input gaan onze recruiters aan de slag.

0344 745 128 Neem contact op