Samenwerken werkt écht

Onze klanten en Weflexers ondersteunen in wat ze nodig hebben. Dáár gaat ons hart sneller van kloppen, elke dag opnieuw. Actie, daadkracht en dingen écht voor elkaar te krijgen. Niet alleen zo snel mogelijk, maar ook zo goed mogelijk. We zijn selectief in de branches waarin we werken en schalen niet zomaar op. Want voor wie wij ons werk doen, doen we het goed. Alleen zo kan je de beste zijn. En daar zijn we trots op.

Ontmoet ons team

"De Weflexers die voor ons werken zijn loyaal en werken hier al drie, vier jaar. We merken dat de Weflexers goed behandeld worden, dat is fijn want dat doen wij ook."

Ruth Blijderveen, Blijderveen Pallets

"Ik vind het een groot voordeel dat op- en afschalen makkelijk gaat bij Weflex. Ik geef van tevoren in welke periode ik meer mensen nodig heb en dat regelen ze."

JanDirk van de Bijl, Bomenenzo

Ons backoffice team

Ontmoet je ons team? Dan zal ons enthousiasme je niet ontgaan. We houden van het persoonlijke aspect in ons vak. Met onze klanten, elkaar en onze Weflexers. Ons team, inclusief uitzendkrachten, bestaat uit de beste mensen. Dus daar zorgen we goed voor.

Arne van Westreenen
Eigenaar
David Marinescu
Recruiter / coördinator
Predrag Cetkovic
Recruiter / coördinator
Denisa Tomita
Recruiter
Danny Muhlack
Frontoffice
Certified SEU
Georgi Tsokov
Coördinator

Samenwerken met Weflex

Samenwerken en goede relaties bouwen. Dat doen we elke dag met onze medewerkers en opdrachtgevers. We werven zelf onze Weflexers en geven ze een fijn thuis. We begeleiden ze persoonlijk tot en met de eerste werkdag en geven een eerlijk salaris. Veel aandacht resulteert in weinig verloop. Belooft dat veel goeds? Neem contact op, we maken onze beloftes graag waar.

0344 745 128 Neem contact op